Webdesign

Clickstar is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en onderhouden van websites.  Van een update van een bestaande website tot het volledig ontwerpen en maken van een nieuwe website in je eigen huisstijl. Geheel in overleg en afgestemd op jouw wensen. Voor elk budget zodat een mooie, goedwerkende en eenvoudig te onderhouden website ontstaat. Voor het midden- en kleinbedrijf, een zzp'er en particulier. en zonodig inclusief hosting, domeinnamen en onderhoud.

webdesign

Clickstar maakt websites met joomla! waarom? joomla! is het meest populaire content management systeem (cms) dat door iedereen eenvoudig zelf te beheren en te onderhouden is, zelfs met beperkte computerkennis. en wil je op een later tijdstip toch je website uitbreiden met bijvoorbeeld een webshop of fotoalbum, dan kan dat altijd eenvoudig worden gedaan. 

Mobiele weergave

Als je website is geschikt voor mobiel gebruik, kunnen de gebruikers van smartphones en tablets door het design van je website een betere gebruikerservaring krijgen. Bij responsive webdesign past het design van je website zich steeds aan, aan het platform waarop het gebruikt wordt.Dit maakt het voor de gebruiker gemakkelijk om met mobiel apparaat je website te bekijken. Responsive webdesign zorgt ervoor dat alle bezoekers aan jouw website de beste ervaring krijgen.

responsivewd

Tegelijkertijd zal je met deze techniek ook bezoekers van klassieke conventionele websites kunnen bereiken. Wanneer je voor responsive webdesign kiest, is het zeker dat alle gebruikers je website kunnen bezoeken. Tevens zullen de zoekresultaten verbeteren en dus het aantal bezoekers stijgen.                                                                   Zeker een aanrader dus!  

Zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie, vaak seo genoemd, wil zeggen dat je website wordt verbeterd als het gaat om techniek, inhoud en nog een heleboel andere factoren. Het optimaliseren van je website zorgt ervoor dat je website beter vindbaar is voor zoekmachines en hoger terugkomt in de zoekresultaten van zoekmachines als Google met als gevolg dat je website meer bezoekers zal krijgen. Door je website te koppelen aan Google Analytics , kun je zelf gemakkelijk bijhouden hoe goed je website bezocht wordt.

google analytics

Ook kun je zien wat bezoekers doen op je website. Hierdoor kan de inhoud beter afgestemd worden op de bezoekers. Deze service is gratis als je de website door ons laat maken.Ook kan de site gepromoot worden via Google adwords. Clickstar neemt graag de extra mogelijkheden met je door. en ook hier geldt: advies en prijs op maat. voor elk budget. .

image
Reiswereld online bied de mooiste vakantiereizen van de beste aanbieders overzichtelijk op 1 site. Meer dan 20000 droomvakanties!
image
Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en verkoop van cross en off-road motoren. ook leveren wij nieuwe en gebruikte onderdelen.
image
L'Acheteur des Pays-Bas is een enthousiaste inkoper, geïnteresseerd in bouw- en decoratiematerialen vanuit europa. 2-talige site
image
HK-Suspension BV is de importeur voor Nederland van Wilbers Products, Eibach vervangings veren, Marzocchi voorvorken, WRP remschijven & toebehoren
image
Rijschool Jan van der Linde, Voor autorijles en theorie.
image
PS Consultant, Uw zeer ervaren partner, met uitgebreide achtergrond in de Cosmetica Industrie, voor internationale expansie projecten.
Bij een unieke website hoort een unieke domeinnaam. Clickstar verzorgt ook de registratie van uw domeinnaam. Binnen 24 uur is alles voor je geregeld!
Wanneer is je website voor het laatst bijgewerkt? Wil je het optimale uit je website halen, zorg dan voor een regelmatige update van je website.
Verschillende pakketten met hoge snelheid, veiligheid, backups en automatische update's! Veel voordelen tov traditionele hosters
Het optimaliseren van je website zorgt ervoor dat je website beter vindbaar is voor zoekmachines en hoger terugkomt in de zoekresultaten van zoekmachines als Google
We kunnen een website helemaal in de style van de bestaande huisstyle maken maar ook helemaal nieuw ontwerpen.
Nog geen logo? Facebookpagina opzetten? Youtubekanaal verzorgen? wij kunnen dit allemaal ontwerpen voor een nette prijs.
Wij zijn vertrouwd met de bekende Googlediensten om uw site te verbeteren. Hierdoor heb je altijd een perfect overzicht van de bezoekers en kun je het maximale uit de site halen.
Prestashop, Virtuemart , HiKashop of een externe shop koppelen aan de bestaande website. alles is mogelijk!

Domeinnamen te koop:

 • luckymoment.nl
 • androidhelpdesk.nl en android-helpdesk.nl
 • b-star.nl
 • amazonshop.nl
 • bluebol.nl
 • coolbol.nl
 • happykidsstore.nl incl site
 • ibizabuddy.nl

Doe een bod

 • karins-choice.nl                  
 • amazonstore.nl                
 • surffashion.nl
 • travelibiza.nl
 • plazaibiza.nl
 • mediastone.nl